+48 519 352 431 r.kuczynski@majsterpol.pl
Zaznacz stronę

ШТУКАТУРКА-МОЗАЇКА (MARMOLIT, СМОЛЯНА ШТУКАТУРКА) –– -кольори заповлювача та його захист від впливу зовнішніх чинників

 

Штукатурка, яка охоче використовується для захисту частини фасадів, особливо наражених на пошкодження і забруднення – це штукатурка-мозаїка. Ця штукатурка виступає на ринку також під назвами „Marmolit” або „Смоляна штукатурка”..

Доступність кольорів

складник штукатурки – забарвлені кварцові заповнювачі, які надають поверхні декоративний характер. Генератор мозаїки „MajsterPol” дозволяє скомпонувати довільну колористичну комбінацію штукатурки-мозаїки.

Здатність до забруднення

Штукатурка-мозаїка – це готова маса акрилової смоли і забарвленого кварцового заповнювача. Смола не допускає проникнення води в покриття, а водночас дозволяє випарувати назовні вологу, яка може знаходитися під штукатуркою. Це також означає, що штукатурку-мозаїку можна часто мити, та навіть терти без ризику пошкодити її.

Стійкість до обростання

З огляду на свій склад і структуру покриття штукатурка-мозаїка – це штукатурка, стійка до обростання мікроорганізмами.

Захист кольорів від УФ випромінювання

UV protection

Вплив сонця має суттєвий вплив на інтенсивність кольорів штукатурки. Це природне джерело ультрафіолетового випромінювання. УФ випромінювання веде до підвищення температури поверхні стіни, що в результаті може призвести до вицвітання кольору. Мозаїчна штукатурка – це продукт, який, з огляду на вміст забарвлених заповнювачів найбільше наражений на шкідливий вплив УФ променів.

Абсорбер УФ, який входить в склад штукатурки-мозаїки „MajsterPol” гальмує виникаючі дефекти у зв’язку з впливом УФ променів, зберігаючи інтенсивність кольору впродовж багатьох

 

Пов’язані продукти

Slider

Пов’язані продукти

Slider

СКОНТАКТУЙТЕСЯ з нами

У ВАС Є БУДЬ-ЯКІ ПИТАННЯ? НАПИШІТЬ НАМ

    КОНТАКТИ
    Відділ продажів
    тел.: +48 519 352 431
    r.kuczynski@majsterpol.pl

    MP MAJSTER-POL
    Польща, Мєня, вул Jedlina 29,
    05-319 Цеґлув

    СПОСТЕРІГАЙТЕ ЗА НАМИ