+48 519 352 431 r.kuczynski@majsterpol.pl
Zaznacz stronę

для каменной плитки

ОСОБЛИВОСТІ КЛЕЮ GRANLEP
Для теплої підлоги



Сила склеювання – С2


Для внутрішніх і зовнішніх робіт

Не спливає – Т

Білий


 
Довгий відкритий час

 
Деформативність – S1

 

Granlep

Це спеціалізований білий цементний клей для приклеювання облицювання з граніту, мармуру, натурального каменю, світлих вапняків та інших грубозернистих порід, а також для керамічної, керамогранітної, фасадної, клінкерної плитки й усіх видів мозаїки, наприклад, скляної та керамічної. Для застосування всередині та зовні будівель, а також на системах підлогового опалення. Характеризується підвищеною адгезією, зменшеним спливанням з вертикальних поверхонь, а також подовженим відкритим часом, що дозволяє клеїти плитку навіть до 30 хвилин після нанесення клею на основу. GRANLEP є деформативним (S1) цементним клеючим розчином (C) з підвищеними параметрами (2), без ефекту спливання (T), з подовженим часом відкритого висихання (E) класу C2TES1.
Детальний прайс-лист знаходиться на сторінці сайту.
Приблизно 1,3 кг на 1 мм товщини шару розчину. При нанесенні клейового розчину також на плитку розхід зростає приблизно на 0,5 кг/м².

Розмір зубців будівельної терки

6 мм

8 мм

10 мм

Розхід у кг/м²

2,4

2,8

3,8

1. Основа повинна бути міцна та рівна, очищена від пилу, бруду, вапна, оливи та інших жирів, воску, залишків олійних, емульсійних фарб тощо.
2. Вміст упаковки змішати механічно або вручну із зазначеною кількістю чистої прохолодної води до отримання однорідної суміші необхідної консистенції. Зачекати 5 хвилин і знов перемішати.
3. Рекомендована температура основи та навколишнього середовища: від +5 °C до +25 °C.
4. Клей наносити на основу за допомогою будівельної терки або шпателя та розрівнювати будівельною зубчастою теркою з відповідним розміром зубців.

ЕЛЕМЕНТИ СИСТЕМИ

Slider

СКОНТАКТУЙТЕСЯ з нами

У ВАС Є БУДЬ-ЯКІ ПИТАННЯ? НАПИШІТЬ НАМ

    КОНТАКТИ
    Відділ продажів
    тел.: +48 519 352 431
    r.kuczynski@majsterpol.pl

    MP MAJSTER-POL
    Польща, Мєня, вул Jedlina 29,
    05-319 Цеґлув

    СПОСТЕРІГАЙТЕ ЗА НАМИ