+48 519 352 431 r.kuczynski@majsterpol.pl
Zaznacz stronę
ОСОБЛИВОСТІ КЛЕЮ SPEEDLEP
Швидкотвердіючий



Сила склеювання – С2

, Для внутрішніх і зовнішніх робіт
Не спливає – Т
Сірий

 
Деформативність – S1
 

Speedlep

Це спеціалізований швидкотвердіючий цементний клей для приклеювання керамічної, керамогранітної, фасадної та клінкерної плитки. Характеризується швидким часом затвердіння, високою адгезією та зменшеним спливанням з вертикальних поверхонь. Рекомендується для застосування всередині та зовні будівель, а також на системах підлогового опалення. Є швидкодіючим деформативним (S) клеючим розчином, що призначений для використання на основах, що деформуються. Завдяки короткому часу затвердіння (близько 40 хвилин) підвищується швидкість виконання робіт. Додатковою перевагою цього розчину є швидке збільшення міцності: через 2 години після приклеювання плитки дозволяється пішохідний рух. SPEEDLEP є цементним клеєм (C) з підвищеними параметрами (2), швидкотвердіючим (F), без ефекту спливання (T), з високою деформативністю (S), класу C2FTS1.
Детальний прайс-лист знаходиться на сторінці сайту.
Приблизно 1,3 кг на 1 мм товщини шару розчину. При нанесенні клейового розчину також на плитку розхід зростає приблизно на 0,5 кг/м².

Розмір зубців будівельної терки

6 мм

8 мм

10 мм

Розхід у кг/м²

2,4

2,8

3,8

1. Основа повинна бути міцна та рівна, очищена від пилу, бруду, вапна, оливи та інших жирів, воску, залишків олійних, емульсійних фарб тощо.
2. Вміст упаковки змішати механічно або вручну із зазначеною кількістю чистої прохолодної води до отримання однорідної суміші необхідної консистенції. Зачекати 5 хвилин і знов перемішати.
3. Рекомендована температура основи та навколишнього середовища: від +5 °C до +25 °C.
4. Клей наносити на основу за допомогою будівельної терки або шпателя та розрівнювати будівельною зубчастою теркою з відповідним розміром зубців.

ЕЛЕМЕНТИ СИСТЕМИ

Slider

СКОНТАКТУЙТЕСЯ з нами

У ВАС Є БУДЬ-ЯКІ ПИТАННЯ? НАПИШІТЬ НАМ

    КОНТАКТИ
    Відділ продажів
    тел.: +48 519 352 431
    r.kuczynski@majsterpol.pl

    MP MAJSTER-POL
    Польща, Мєня, вул Jedlina 29,
    05-319 Цеґлув

    СПОСТЕРІГАЙТЕ ЗА НАМИ