+48 519 352 431 r.kuczynski@majsterpol.pl
Zaznacz stronę

ЗАПИТАННЯ ТА ВІДПОВІДІ

 

ПРО ФІРМУ

1. Чи можу я, як інвестор, придбати Вашу продукцію безпосередньо?
Стратегія фірми передбачає продаж продукції лише через дистрибуційну мережу, яка включає гуртівні будівельних матеріалів по всій країні. Запрошуємо до закупівлі в одному з понад 200 закладів Mieszalnia Tynków i Farb MAJSTER-POL у Польщі.

2. Чому Ви не продаєте індивідуальним клієнтам?
Через принцип, прийнятий багато років тому. Ми є фірмою, яка співпрацює за формулою B2B, тобто „бізнес для бізнесу”. Інвестори та індивідуальні клієнти – це цільова група для гуртівень та складів будівельних матеріалів, а ми – як виробник – вирішили не конкурувати з нашими безпосередніми замовниками.

3. Де я можу придбати матеріали MAJSTER-POL?
Найвигідніше – вибирати заклад Mieszalnia Tynków i Farb MAJSTER-POL, що знаходиться найближче до місця, де розташована інвестиція, щоб мінімізувати ризик виникнення додаткових логістичних витрат, які може додати гуртівня.

4. Скільки коштує Ваша продукція?
На нашому Інтернет-сайті www.majsterpol.pl знаходиться роздрібний прайс-лист продукції https://majsterpol.pl/obsluga-klienta/klienci/cennik-produktow. Ціни, вказані в ньому, є роздрібними, тобто вони не передбачають жодних акцій чи знижок, які надаються гуртівнями під час складання замовлення. Через торгову політику ми не надаємо жодної інформації щодо знижок чи цін, за якими гуртівні пропонують наші вироби. Ми радимо Вам сконтактуватися з вибраною гуртівнею, яка запропонує нашу продукцію відповідно до своєї торгової політики.

5. Чому ваша продукція відсутня в торговельних мережах?
Це походить від свідомого рішення. Присутність у мережах, безсумнівно, додає торговельній марці престижу, однак несе за собою певний ризик. Свої продажі ми будуємо на власній дистрибуційній мережі, у яку входять фірми, що безперервно працюють із нами від самого початку нашої діяльності як виробника. Ми хочемо, щоб наші клієнти почувалися безпечно і не мусили остерігатися локальної конкуренції у вигляді мережевих магазинів.

6. Чи Ви справді є польською фірмою?
Так, ми є польською сімейною фірмою. Сплачуємо тут податки і з Польщею пов’язуємо своє майбутнє. Проте ми успішно продаємо наші вироби на території Європейського Союзу, а також у країнах Східної Європи, які не входять у Європейський Союз. Ми вважаємо, що національні кольори є важливими, бо вони вказують на самоідентифікацію фірми та її прив’язаність до традицій, однак не менш важливими є також цінності, яких дотримуємося: лояльність, чесність та постійне прагнення до розвитку – як щодо нашої продукції, так і щодо всіх нас як людей.

 

ПРО ЗАГАЛЬНУ ПРОДУКЦІЮ

 

1. У мене є технічне запитання – кому його задати?
На будь-яке технічне питання з приємністю відповість Яцек Колодзєйчик. Йому можна зателефонувати за номером +48-509-313-320. У випадку, якщо він недоступний, будь ласка, дзвоніть до Лабораторії +48-25-757-05-54, внутр. 16.

2. Чи Ваша продукція з часом зеленіє?
Тема обростання або, інакше кажучи, позеленіння є дуже широкою темою. Ми написали статтю, що пояснює цей біологічний процес – запрошуємо прочитати її. Наша продукція захищена від обростання спеціальною біоцидною формулою, тому, якщо не з’являться зовнішні фактори, детальніше описані в статті, наші вироби не позеленіють.

3. Чи є у Вас штукатурки, які самі очищаються?
Не існує штукатурок, які б чистилися самі, хоча маємо велику надію на їх винайдення в нашому відділі досліджень :-D. Штукатурки, які вважаються “самоочисними”, – це силіконові штукатурки, які не те, щоб могли самі вимитися, а скоріш не затримують частинок бруду на своїй поверхні і таким чином довше залишаються чистими та естетичними. Це особливо важлива властивість, коли наш будинок знаходиться в дуже часто відвідуваних місцях, поблизу гравійних доріг або в промислових зонах.

4. Яка є гарантія на Вашу систему утеплення?
Питання гарантії слід поділити на дві сфери. Перша – це гарантія на повну систему утеплення ETICS, друга – це відповідальність за кожен продукт окремо. Коли йдеться про гарантію на повну систему, ми надаємо стандартне забезпечення на 6 років. Варто пам’ятати, що отримання гарантії залежить від використання всіх виробів, що входять у склад системи, а також вбудування всіх елементів протягом періоду не більше 6 місяців. Не можна отримати гарантію на систему, яка була зроблена поетапно, тобто в одному році – пінопласт та клей “на сіро”, а в іншому – штукатурка. Більше на тему поетапного утеплення ви можете дізнатись у створеній нами статті. Що стосується гарантії на інші вироби, що використовуються окремо, то згідно з нормативними документами гарантійна відповідальність виробника розповсюджується на термін, який становить 24 місяці.

5. Як я можу отримати гарантію на Вашу систему утеплення?
Умовою отримання гарантії є застосування всіх компонентів – це стосується як виробів MAJSTER-POL, так і додаткових аксесуарів, параметри яких повинні відповідати вимогам Європейської технічної оцінки для вибраної системи утеплень. Звісно, ви обов’язково повинні мати доказ придбання всіх матеріалів. Наступним важливим аспектом є термін виконання всіх фасадних робіт. Від початку до завершення робіт не може пройти більше 6 місяців. Про те, що Ви бажаєте отримати гарантію, слід повідомити нас, щоб ми могли провести перевірку до, під час та після завершення робіт – завдяки цьому наш представник складе остаточний висновок і затвердить гарантійний документ.

6. Я не знайшов серед Ваших взірців кольору для себе, як бути в таких ситуаціях?
У такій ситуації охоче допоможуть наші чергуючі колористи – у Лабораторії від 7 до 18 години. Обов’язково треба вказати або надати взірець кольору, вони подбають про решту :-D. На основі нашої системи кольорів вони створять індивідуальний рецепт на спеціальне замовлення. Усе це без жодних додаткових витрат!

 

 

ПРО ПРОДУКЦІЮ ДЕТАЛЬНО

 

1. Який Ваш клей підходить для приклеювання графітового пінопласту?
У нашій пропозиції є два клеї для приклеювання пінопласту, які підходять також і для графітового. Styrolep K – це клей лише для приклеювання пінопластових плит, тоді як Styrolep Z – універсальний клей, який є і клеєм, і також використовується для армування сітки при створенні армованого шару. При приклеюванні плит графітового пінопласту слід пам’ятати о його шліфуванні!
Цей матеріал є більш слизьким, ніж білий, а через свій колір він нагрівається набагато більше, і тому під час роботи плити можуть відірватися від стіни. Особливу обережність слід проявляти при високих температурах та високій інсоляції поверхонь стін.

2. Чи можна класти мозаїчну штукатурку на горизонтальну поверхню?
Нанесення мозаїчної штукатурки можливе лише на вертикальних поверхнях.

3. Який виріб використати для оформлення димоходу?
Наш досвід показує, що найкращим рішенням для димоходів є Master Brick, тобто імітація клінкерної цегли, виконана з використанням акрилової маси та шаблону для штукатурки. Дана продукція є надзвичайно стійкою до механічних пошкоджень, і завдяки використанню захисного лаку кольори залишаються незмінними протягом тривалого часу, навіть при дуже темних барвах.

4. Чому ви радите не використовувати темні кольори на великих поверхнях стін?
Відповідь проста: темні кольори нагріваються сильніше, і, хоча цього не видно неозброєним оком, стіна працює з набагато більшою інтенсивністю, ніж нам здається. Стіна, яка напружено працює, може швидше зазнати процесів старіння, таких як зміна кольору або мікротріщини. Усе це має вплив на те, як довго ми будемо насолоджуватися естетичними та практичними якостями нашого фасаду. Тому, зокрема, ми пропонуємо використовувати темні кольори як невеликий декоративний елемент, який підкреслить красу споруди, але не зашкодить їй у довгостроковій перспективі.

5. Чи можна застосувати Ваші штукатурки всередині будівлі?
Не всі. Вироби, які можуть використовуватися всередині будівель, мають відповідну анотацію в Гігієнічному сертифікаті, виданому Національним інститутом гігієни у Польщі. На даний час для інтер’єру найчастіше вибирають гладку штукатурку Master Poli та штукатурку, що дозволяє отримати візерунок цегли на стіні, тобто Master Brick. Звичайно, досі беззаперечною популярністю, особливо в громадських будівлях, користується мозаїчна штукатурка, яку в нашій пропозиції можна знайти у варіанті зі слюдою та без.

6. Чи є у вашому асортименті білий клей для каменю?
Так, у нас дійсно є два клеї для каменю: Granlep (посилання) та Speedlep (посилання), який дає собі раду в умовах ліміту часу – вже через 2 години після застосування клею Speedlep можна ходити по викладеній з його допомогою плитці.

7. Яким Вашим клеєм можна клеїти плитку формату 60×60 і більше?
Клеєм, що використовується для кріплення великоформатної плитки, є Granlep. Однак слід пам’ятати, що розчин мусить покрити щонайменше 90% поверхні плитки.

8. Чи можна наносити Ваші штукатурки напиленням?
Так, наші стандартні фасадні штукатурки можна наносити методом напилення. Просимо тільки пам’ятати щодо пристосування густини продукту до розміру сопла та тиску розпилення. Найкраще – самостійно проекспериментувати з машиною, що є у розпорядженні, та нашими штукатурками перед тим, як розпочати нанесення. Зичимо удачі! 😀

9. Чи можна у фасадні фарби додавати воду?
До фарб – у разі такої необхідності – можна додати невелику кількість води. Невелику – значить, максимум 5 % від обсягу упакування, наприклад: до упаковки фарби вагою 6 кг можемо додати 300 г води. Вода повинна бути чистою! Додаючи воду невідомого або сумнівного походження, ризикуємо заразити продукт мікроорганізмами, які можуть спричинити обростання поверхні стіни.

10. Чому треба робити паузи між нанесеннями окремих шарів утеплення?
Технологічні перерви – бо мова йде про них – дуже важливі. Дотримуючись відповідних часових інтервалів між нанесеннями окремих шарів, ми уникнемо несподіванок типу “зникаючої ґрунтовки” або труднощів у затиранні штукатурки. Суть перерв дуже проста. Усі вироби містять воду – для того, щоб шар затвердів, необхідно почекати, поки він повністю висохне. Якщо вчинимо інакше, тобто розпочнемо занадто швидко, вода, наприклад, із клею для сітки, може несподівано вийти на штукатурку у вигляді мокрих плям або висолів (дуже часта проблема). Більше інформації щодо технологічних перерв можна знайти в інфографіці.

11. Яким чином можна відновити старий фасад?
Усе залежить від того, у якому стані він знаходиться. Якщо попередня штукатурка добре тримається, а сам фасад лише брудний і/або порослий, вистачить його вимити, застосувати біоцидний препарат Elewacid та нанести фарбу вибраного типу та кольору. Детальну інструкцію можна знайти у відео.

 

СКОНТАКТУЙТЕСЯ з нами

У ВАС Є БУДЬ-ЯКІ ПИТАННЯ? НАПИШІТЬ НАМ

    КОНТАКТИ
    Відділ продажів
    тел.: +48 519 352 431
    r.kuczynski@majsterpol.pl

    MP MAJSTER-POL
    Польща, Мєня, вул Jedlina 29,
    05-319 Цеґлув

    СПОСТЕРІГАЙТЕ ЗА НАМИ