+48 519 352 431 r.kuczynski@majsterpol.pl
Zaznacz stronę

Ґрунти

СИЛІКОНОВА ҐРУНТОВКА MAJSTERGRUNT ПІД ШТУКАТУРКУ

Слугує для вирівнювання основи перед нанесенням штукатурки всередині та зовні будівель. Використовуються для ґрунтування армованого шару в системах утеплення, а також на рівних, належним чином підготовлених мінеральних основах (таких як: бетонні поверхні, цементні штукатурки, цементно-вапняні штукатурки). Застосування ґрунтовки під штукатурку покращує адгезію штукатурної маси до основи, полегшує штукатурні роботи, робить рівномірним процес схоплювання та висихання нанесеної штукатурки. Ґрунтовка зменшує і вирівнює поглинаючу здатність та знижує порошіння основи. Захищає ґрунтовану поверхню від шкідливого впливу вологи, виключає можливість виникнення плям та обмежує ефект просвічування кольору основи крізь структуру.
Ціна ґрунтовки залежить від ваги упаковки. Детальний прайс-лист знаходиться на сторінці сайту.
– Покращує адгезію штукатурної маси до основи
– Вирівнює поглинаючу здатність основи
– Паропроникна
Розхід ґрунтовки під штукатурку при одноразовому ґрунтуванні основи становить приблизно 0,25–0,3 кг/м². Для точного визначення розходу продукту рекомендується виконати проби на даній основі.
1. Основа повинна бути стійка, рівна, суха і чиста, без тріщин, очищена від антиадгезійних речовин (таких як бруд, жир, пил, бітум), а також позбавлена агресивного біологічного чи хімічного впливу.
2. Безпосередньо перед використанням увесь вміст упаковки слід ретельно перемішати за допомогою будівельного міксера/низькообертового дриля з хрестоподібною мішалкою до отримання однорідної консистенції.
3. Рекомендована температура застосування від +5 °C до +25 °C.
4. Роботи слід виконувати відповідно до принципів будівельної практики. Будь-яке втручання у склад продукту є неприпустимим і може суттєво знизити якість матеріалу, що застосовується.

ЕЛЕМЕНТИ СИСТЕМИ

Slider

СКОНТАКТУЙТЕСЯ з нами

У ВАС Є БУДЬ-ЯКІ ПИТАННЯ? НАПИШІТЬ НАМ

    КОНТАКТИ
    Відділ продажів
    тел.: +48 519 352 431
    r.kuczynski@majsterpol.pl

    MP MAJSTER-POL
    Польща, Мєня, вул Jedlina 29,
    05-319 Цеґлув

    СПОСТЕРІГАЙТЕ ЗА НАМИ